Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;
Μπορείς να δεις όλες τις διαθέσιμες επιλογές εδώ!

Μπορούμε να ζητήσουμε ένα δικό μας σχέδιο;
Φυσικά! Η βασική συλλογή σχεδίων είναι αυτή που βλέπεις στο site μας. Ωστόσο, εάν έχεις μια ιδέα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου και να συζητήσουμε πως μπορούμε να την υλοποιήσουμε βάσει του διαθέσιμου χρόνου.

Μπορεί κάποιο art print ή κορνίζα να διατεθεί σε μεγαλύτερες ή μικρότερες διαστάσεις από 21x30cm & 30x40cm;
Οι διαστάσεις για τις κορνίζες είναι σταθερές. Στα art prints μπορούμε να προσαρμόσουμε τα σχέδια σε μικρότερες διαστάσεις από 30x40cm αλλά οχι σε μεγαλύτερες. Εάν όμως λαχταράς να τα λάβεις σε μεγαλύτερη διάσταση, επικοινώνησε μαζί μου και θα σε βοηθήσω. (Σε αυτή την περίπτωση αποστέλλονται χωρίς κορνίζα και τα prints ετοιμάζονται κατόπιν συνεννόησης.)

Μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα και τα κείμενα;
Βεβαίως! Πάντα κατόπιν συζήτησης προσαρμόζουμε τα χρώματα στις αποχρώσεις του χώρου προκειμένου να δέσουν αρμονικά με την αισθητική της διακόσμησης. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση και δε γίνονται επιστροφές.

Μπορώ να παραγγείλω ένα δωράκι και να το στείλετε απευθείας στη διεύθυνση που θα σας πω;
Με πολλή χαρά θα ετοιμάσω το δωράκι σου μαζί με μια ευχετήρια κάρτα και θα το στείλουμε όπου θέλεις, εντός Ελλάδας.

Τι επιλογές υπάρχουν σε κορνίζες;
Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορες κορνίζες. Είναι ξύλινες, χωρίς passe-partout, επιμελημένες από κορνιζοποιό και βάφονται από εμάς για μεγαλύτερη ποικιλία.

Το πακέτο μου έφτασε σπασμένο ή με ελαττώματα. Τι επιλογές έχω;
Στείλε μου μήνυμα με μια φωτογραφία του πακέτου. Εφόσον εντοπίσουμε πως το ελάττωμα συνέβη κατά τη μεταφορά θα σου αποστείλουμε εκ νέου το συγκεκριμένο προϊόν.