Αναμνηστικά δώρα

Όλοι αγαπάνε τα δώρα, ειδικά όταν αυτά είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με αγάπη. Πάρε μια γεύση από όσα έχουμε ετοιμάσει μέχρι τώρα, έλα σε επικοινωνία μαζί μας και θα δημιουργήσουμε ένα custom made σχέδιο μόνο για εσένα!

Αrt Prints & Kάδρα

Σχεδιάζουμε original art prints, αφίσεςκαι κορνίζες που δίνουν στυλ
και χαρακτήρα σε κάθε βρεφικό
δωμάτιο και χώρο του σπιτιού. Κάνουμε δωρεάν art styling και αλλαγές σε χρώματα και κείμενα ώστε να παραλάβεις αυτό που πραγματικά έχεις ονειρευτεί!

Προσκλήσεις & Decor Kits

Κάνε τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου αξέχαστες, με πρωτότυπες, μοναδικής αισθητικής προσκλήσεις για γάμο και βαπτίσεις. Πάρε μια γεύση από τη συλλογή μας, επίλεξε κάποιο από τα παρακάτω σχέδια ή έλα σε επικοινωνία μαζί μας και θα δημιουργήσουμε ένα custom made σχέδιο σύμφωνα με ό,τι ονειρεύεσαι για αυτή την ήμερα! 

Graphic Design

Οι υπηρεσίες μας είναι εξατομικευμένες και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μίας επιχείρησης για όλες τις εφαρμογές της οπτικής επικοινωνίας, είτε πρόκειται για σχεδιασμό λογοτύπου, ανανέωση συσκευασίας ή digital design.

Το σημαντικότερο σε κάθε project είναι η δημιουργικότητα και η αισθητική απλότητα. Η δημιουργικότητα, είναι το κλειδί για ένα σχέδιο απλό, χωρίς περιττά στοιχεία αλλά σημαντικό ρόλο κατέχει και ο προγραμματισμός για την υλοποίηση του εκάστοτε project.