ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Εταιρική Ταυτότητα / Προσκλήσεις & Εταιρικά Δώρα / Συσκευασία / Βιβλίο & Κατάλογοι / Digital design

Οι υπηρεσίες μας είναι εξατομικευμένες και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μίας ατομικής, μικρής ή μεγάλης επιχείρησης, είτε πρόκειται για δημιουργία ενός project από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, είτε πρόκειται για σχεδιασμό τον λογοτύπου, κάρτας, συσκευασίας ή digital εφαρμογών για τα social media.

Εταιρική ταυτότητα

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας συνίσταται στη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου επαγγελματικού χαρακτήρα για την εκάστοτε επιχείρηση. Δημιουργούμε μια επαγγελματική εικόνα  που κατοχυρώνει και μεταδίδει τις αξίες, την προσωπικότητα και το μήνυμα εταιρίας.

Σχεδιασμός προσκλητηρίων & Εταιρικά δώρα

Κάνε τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου αξέχαστες, με πρωτότυπες προσκλήσεις, μπομπονιέρες και κιτ διακόσμησης για τη βάπτιση του μωρού σου ή τον γάμο σου! Πάρε μια γεύση από τη συλλογή μας, επίλεξε κάποιο από τα παρακάτω σχέδια ή έλα σε επικοινωνία μαζί μας και θα δημιουργήσουμε ένα custom made σχέδιο σύμφωνα με ό,τι ονειρεύεσαι για αυτή την ήμερα!

Ψηφιακές εφαρμογές

Ο σχεδιασμός ψηφιακών εφαρμογών αναφέρεται στην προβολή της εταιρίας στα Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin κ.α.) καθώς και στο Email Marketing ώστε να έχει μια ενιαία αισθητική με την εταιρική ταυτότητα που έχει καθοριστεί.

Συσκευασία

Ο σκοπός του σχεδιασμού μιας συσκευασίας είναι να προσελκύσει την προσοχή του καταναλωτή, να παρέχει πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τις χρήσεις του προϊόντος, καθώς και να προωθήσει το brand. Ο σχεδιασμός συσκευασίας είναι σημαντικός, καθώς μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του καταναλωτή για το αν θα ολοκληρώσει μια αγορά ή όχι και να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία που θα τον κατατάξει σε έναν μόνιμο πελάτη.